Talonmies palveluksessasi Akaalla ja koko Pirkanmaan alueella

Tilaa palvelu

JPro Kiinteistöhuolto tarjoaa kattavat talonmiespalvelut muun muassa Akaalla ja koko Pirkanmaan alueella. Olemme aina valmiina auttamaan ja palvelemme sekä joustavasti että nopeasti. Päivystysnumeromme on auki asiakkaillemme ympäri vuorokauden. Olitpa sitten yritys- tai yksityisasiakas, saat meistä itsellesi luotettavan kumppanin monenlaisiin talonmiehen töihin. Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin tarjoamiimme palveluihin.

Kiinteistöhuolto

JPro Kiinteistöhuolto tarjoaa kiinteistön yleishoitoa ja -valvontaa sekä ulkoalueiden hoitoa. Myös tekniset ennakkohuollot kuuluvat palveluihimme. 


Kiinteistöhuoltomme huolehtii kiinteistösi päivittäisestä toimivuudesta, käytettävyydestä, viihtyisyydestä sekä turvallisuudesta. Varmistamme myös, että viheralueet pysyvät kunnossa. Kiinteistöhuollon asiakkaana sinulla on käytössäsi ympäri vuorokauden palveleva päivystäjämme.

Mökkitalkkarityöt

Mökkitalkkarityötkin kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Tarjoamme mökillesi pieniä huolto- sekä aputöitä. Niihin kuuluvat muun muassa keväthuolto, syyshuolto, puiden pilkkominen, puunkaadot sekä rännien puhdistus.


Pidämme huolen myös mökkipihasi viheralueista ja ajoväylien hyvästä kunnosta ja käytettävyydestä.

Pienet remontointi- ja saneeraustyöt

Kiinteistöhuollon ja talonmiehen tehtävien lisäksi meiltä onnistuu näppärästi myös pienet remontointi- ja saneeraustyöt. Näitä voivat olla esimerkiksi vajojen nikkarointi mökille tai pienet maalaustyöt kiinteistössäsi. 


Saat meistä itsellesi monipuolisen kumppanin, eikä sinun tarvitse palkata toista tekijää heti pienimmän remontointi- tai saneeraustarpeen syntyessä.

Asennus- ja purkutyöt

Voit luottaa meihin myös erilaisissa asennus- ja purkutöissä: 

  • taulutelevisioiden ja videotykkien asennus 
  • valaisimien vaihto 
  • huonekalujen kasaaminen ja purkaminen
  • hyllyjen kiinnitys
  • kodinkoneiden käyttöönotto
  • rakennelmien asennus pihamaalle.


Tässä vain muutamia esimerkkejä monipuolisista asennus- ja purkutöistä, jotka voit kaikki jättää meidän huoleksemme!

Tilaa monipuolinen talonmies

Ota yhteyttä pikimmiten, ja tilaa tarvitsemasi palvelu. Mikäli juuri sinun tarvitsemaasi palvelua ei ole mainittu tai kuvailtu tällä sivustolla, kannattaa silti olla meihin yhteydessä. Pyrimme aina joustamaan sekä mukautumaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin. 


Suunnitellaan siis yhdessä juuri sinulle sopiva palvelu. Saat meidät kiinni puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Kun hakusessa on ammattitaitoinen talonmies Akaalla ja koko Pirkanmaan alueella, ota yhteyttä!

Tilaa palvelu